Isolatie van gevels

Isolatie van gevels

Dakwerken Van Loock gebruikt voor de isolatie van gevels enkel hoogstaande en kwalitatieve materialen. Voor alle gevelwerken gebruiken we de buitengevelisolatiesystemen van Recticel Powerwall. Dit materiaal is uitermate geschikt voor een diverse waaier aan gevelafwerkingen. Zo kunt u een beroep doen op ons voor een gevelrenovatie van A tot Z, een volledige gevelreiniging en tal van andere gevelwerken.

Onze specialiteit is het isoleren van gevels en buitenmuren. Voor alle gevelisolaties maken we gebruik van het Recticel Powerwall. Dit hoogwaardige product is zo divers dat het gebruikt kan worden voor zo goed als alle gevelsoorten. Sidings, steenstrips, hout, zink, leien, pannen, etc. allemaal vormen ze ideale ondergronden voor een behandeling met Recticel Powerwall.

facade-insulation-978999_1280
08

Isolatie met Recticel Powerwall

Omwille van de uitstekende isolatiewaarde vormt Powerwall de perfecte oplossing voor de isolatie van gevels en muren. Door het unieke systeem kan isolatie van Powerwall niet doorzakken en geeft het de ultieme bescherming tegen water. Bijkomende voordelen? Powerwall isolatiemateriaal is zeer eenvoudig te plaatsen en beschikt over uitstekende thermische prestaties in zowel nieuwbouw als renovatie.

Enkele voordelen van Powerwall

  • Geschikt voor diverse gevelafwerkingen
  • Sidings, strips, pannen, leien, zink, …
  • Uniek kliksysteem
  • Uitstekende isolatiewaarden
  • Verhoogt de brandveiligheid
c68f7b99-d1c4-4ef1-a57f-106da005e35a_background
10

Vraag uw offerte voor gevelisolatie

Bent u op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in gevelisolatie, eventueel combineerbaar met gevelreiniging of gevelrenovatie? Dakwerken Van Loock in Riemst is uw partner voor de isolatie van gevels in regio Limburg, Vlaams-Brabant, Luik en Antwerpen. Vraag nu uw vrijblijvende offerte!

Maak kennis met Van Loock

Dakwerken Van Loock, biedt u overzetdaken of dak over dak , dakrenovatie en gevelbekleding aan.

Is uw dak dringend aan renovatie of een herstelling toe? Dan is dakwerker Van Loock uw dakspecialist in Limburg en Vlaams-Brabant.

10
Plat dak isoleren
Recticel Isolatie plaatsen
08

Contacteer ons nu voor een gratis offerte