Hellende daken

Hellende Daken

Een gezonde woning begint met een gezond dak . U gaat  verbouwen of u wenst uw dak te herstellen of volledig te renoveren ? Dan doet u er goed aan u te laten bijstaan door een vakkundig team van dakwerkers.  Uw dak beschermt u niet alleen tegen weer en wind maar het is ook bepalend voor het esthetische karakter en de waarde van uw woning.

 

Dakwerken Danny Van Loock is reeds 30 jaar specialist in plaatsen , herstellen en renoveren van  hellende daken . Nieuwbouwprojecten doen wij echter niet ! Heeft u reeds uw keuze gemaakt tussen pannen, leien of dakpanpanelen zoals staalplaten  of  heeft u graag hulp bij het maken van de juiste keuze aangepast aan uw woning en budget ? Contacteer ons vrijblijvend .

dakwerken Limburg
tile-707888_1280

Pannen en leien

De keuze van uw dakbedekking bepaalt mee het karakter van uw woning ! Dakwerken  Van Loock helpt u graag bij het maken van de juiste beslissing.

  • pannen – Ga voor de authentieke look van kleipannen.
  • leien – Pak uit met het strak design van leien.
  • natuurleien – De dakbedekking die levenslang meegaat

Wij  renoveerden reeds 100den hellende daken in de Provincies Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen . Vraag gerust naar onze referenties.

Wij werken enkel met de beste merken van pannen , natuurleien en vezelcementleien

Monier pannen
eternit
Koramic

Maak kennis met Van Loock

Dakwerken Van Loock, een gedreven team van dakwerkers ! Wij staan als baas mee op het dak zo behouden wij steeds het overzicht van uw werken en garanderen we u een perfecte afwerking.

Voor een kleine herstelling aan uw dak of dakgoten tot een volledige renovatie u kan bij ons altijd terecht ! Opgelet : Geen Nieuwbouw .

dakwerken Limburg
01
dakwerken limburg
dakwerken met natuurleien

Contacteer ons nu voor een gratis offerte