Platte daken

Platte daken

Problemen met uw bestaand plat dak of dakterras?  Wilt u uw nieuw plat dak renoveren of terug waterdicht laten maken  ? Dakwerken Van Loock is gespecialiseerd in het plaatsen-branden van Roofing op platte daken.

De levensduur van uw plat dak is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de roofing en de vakkundige plaatsing . Daarom werken wij enkel met de beste materialen en staan wij als zaakvoerder altijd mee op het dak ! Zo bent u 100% zeker van een perfecte opvolging van uw dakwerken.

Wil u bij de renovatie van uw plat dak  ook meteen de isolatie aanpakken ? Dan adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden en isolatiepremies.

plat dak herstellen roofing
Dakwerken Van Loock

Dakwerken Van Loock , familiaal team!

Een klein en professioneel team

30 jaar vakkennis

Wij staan als zaakvoerder  altijd mee op het dak

Wij hanteren eerlijke prijzen
Vraag nu een gratis een offerte voor uw plat dak .

Plaatsen van Lichtkoepels

U heeft problemen met uw bestaande lichtkoepel of u wil er één laten plaatsen in uw plat dak ?

De keuze in maten en vormen van lichtkoepels en lichtstraten is enorm maar één ding is zeker wij werken enkel met de beste merken ! De nieuwste generatie van lichtkoepels is immers super isolerend . Zo haalt u niet alleen meer licht binnen maar houdt u ook de warmte in huis.

Wil u graag advies of een offerte?

plat dak herstellen met roofing
Platte daken Roofing

Uw Roofing dringend herstellen?

Lekt uw plat dak of vermoedt u dat uw plat dak niet meer volledig waterdicht is ? Dan bent u best dat u zo snel mogelijk contact neemt met ons om verdere problemen te vermijden.
Wij komen snel bij u ter plaatse voor een lekdetectie van uw plat dak en adviseren u vrijblijvend over de beste oplossing.

Isolatie platte daken

Een goede isolatie van uw  plat dak heeft een grote impact op het comfort  van uw woning en natuurlijk ook op uw energiefactuur. Wil u bij het renoveren of plaatsen van uw plat dak ook meteen op de juiste manier isoleren ?
Verdere inlichtingen of een vrijblijvende offerte bij Dakwerken Van Loock!

platte daken limburg

Maak kennis met Van Loock

Dakwerken Van Loock heeft 30 jaar ervaring in het  renoveren van platte daken.

Wij zijn gevestigd in Limburg maar zijn ook actief in Antwerpen en Vlaams-Brabant .

Bel ons Vrijblijvend op of vraag uw offerte via het contactformulier . Van kleine herstelling  tot een volledige renovatie  van  uw plat dak : Wij helpen u graag verder!

Plat dak roofing
platte daken limburg
plat dak herstellen roofing
dakrenovatie plat dak roofing

Contacteer ons nu voor een gratis offerte